zatopek consulting

Location: Bratislava tower 115 SK
Author: Štefan Šulek
Realization: 2012

Offices Zatopek consulting were designed as a combination of open space and separate offices. The main objective was to create a sense of home and a nice place for creative work. The rounded shapes , color and material solutions support a harmonious environment. material: Walls / Fibre reinforced gypsum bent structure / at the entrance and the main meeting rooms are finished with a bright yellow color symbolizes energy. Common areas such as reception, kitchen with breakfast bar and corridors are green. Freestanding furniture is made from maple wood. disposition: Common area / leisure area / kitchen and bar are associated with reception. Storage Center, contains boxes for the reception, wardrobe and place for the printer, separates the bar from the external environment and acts as a place for occasional sleeping. The main meeting room placed at the entrance is dimensionally adapted so, that it can be used for educational programs. The open part of the office is separate from the common areas with greenery and a fountain.

a | national class 37 prag 1 11000 cz e | info@sulekstudio.org t | +420774322109