zatopek consulting

Místo: Bratislava  tower 115 SK
Autor: Štefan Šulek
Realizace: 2012

Kanceláře Zatopek consuting byly navržené jako kombinace otevřeného prostoru a samostatných kanceláří. Hlavním cílem bylo vytvořit pocit domova a příjemné místo pro kreativní práci. Oblé tvary barevné a materiálové řešení podporují harmonické prostředí. materiál: Stěny /sadrovláknitá ohýbaná konstrukce/ u vstupu a hlavní zasedací místnosti jsou povrchově upraveny jasnou žlutou barvou symbolizující energii. Společné prostory jako recepce, kuchyň s barem a chodby jsou zelené.  Volně stojící nábytek je z javorového dřeva. dispozice: Společné prostory /oddychové zóny / kuchyň s barem jsou spojené s recepcí. Úložné centrum, které obsahuje skříně pro recepci, šatník a místo pro tiskárny, odděluje bar od vnějšího prostředí a umožňuje vznik místa pro příležitostné spaní. Hlavní zasedací místnost umístněná při vstupu je tvarově přizpůsobená tak, aby ji bylo možné využívat pro výukové programy.  Otevřená část kanceláře je od společných prostorů oddělená zelení s fontánou.

a | národní třída 37 praha 1 11000 cz e | info@sulekstudio.org t | +420774322109